ZPRÁVY

19. 1. 2020 Výsledky hlasování o novém státním znaku SLR

      Obyvatelé SLR odhlasovaly nový státní znak. Rozhodovalo se mezi současným znakem a novým. Pro zavedení nového státního znaku se vyslovilo 80% obyvatel. Pro zachování hlasoval 1 člověk.
      Nový státní znak přichází v platnost dne 19. 1. 2020.

15. 1. 2020 Zahájeno všelidové hlasování o novém znaku Slovanské republiky

      Zástupci státu SLR se rozhodly o změně státního znaku. Vyhlašují proto všelidové hlasování o novém státním znaku, který bude trvat do 18. 1. 2020. Návrhy byly zaslány do e-mailů obyvatel SLR.

31.12. 2019 Výsledky prezidentských voleb 
     Dne 29.12. se konaly v republice prezidentské volby. Vítězem se stal současný lídr země Robin Boris Bicek. Ten ve volbách obdržel 75%. 

19. 12. 2019 Prezidentské volby 2019

     Ve Slovanské republice se budou po odložení konat prezidentské volby. Termín voleb je stanoven na 29. 12. 2019. Mezi kandidáty je současný prezident republiky - Robin Boris Bicek a Martin Svoboda. V průzkumech vítězí současný lídr a to se 75 %.

18. 12. 2019 Slovanská republika se stává členem mezinárodní organizace "Slavic movement" 

        SLR se ode dne 16. 12. 2019 stává oficiálním členem Slavic movement. Schválil to dne 15. 12. 2019 prezident republiky Robin Boris Bicek. Slavic movement je organizace, která má za cíl vytvořit tzv. Slovanský svaz. Ve všech Slovanských zemích, chce organizace vytvořit politické strany.
Propagace hnutí začala v Praze a již brzy se dočká i Plzeň a hlavní město republiky - Přeštice. Na propagaci a myšlence tohoto hnutí spolupracuje Slovanská republika s bývalou Československou republikou.


18. 12. 2019 Aktivita SLR 

        Slovanská republika se po 2 měsících "nečinnosti" vrací k životu. Problémem se staly vnitrostátní záležitosti. 

02.10.2019 Prezident Robin Boris Bicek a smrt Karla Gotta

       Prezident SLR vyjádřil soustrast pozůstalým a příbuzným z okolí Karla Gotta. Karel Gott podlehl akutní leukémii včera těsně před půlnocí. Prezident vyhlašuje na týden státní smutek. Karel Gott byla velmi významná osoba pro Českou republiku. ČR proslavil hodně i v zahraničí.
      Prezident SLR přislíbil účast na státním pohřbu pro Karla Gotta v Praze.

28.09.2019 Summit v Sušici

          Dnes se uskutečnil mezi 11. - 15h. summit mikronárodů nacházejících se na území České a Slovenské republiky ve městě Sušice v Plzeňském kraji. Sešli se zde zástupci 4 mikronárodů ( Slovanská republika, Stát Gymnázium (hostující mikronárod), Vidlákova republika a Klitzibürg). Během summitu se podepsaly dokumenty, jejíž podepsáním vznikla uznání mezi signatáři. Summit se věnoval mnohým tématům, jako například Mikronacionální války, budoucnost a propagace mikronacionalismu v ČR a SK a mnoho dalšího. Padla zde i diskuze ohledně reformovaných států jako jsou Československá republika a Fyrinie. V rámci summitu SLR vyznala zájem o tzv. Wrythskou konvenci. Dále následovala diskuze o vztazích mezi OSM a UMSE. Ze strany SLR však trvá obava z budoucnosti OSM.
          O hostování dalšího mikronacioálního summitu projevila zájem Vidlákova republika. Místem konání budoucího summitu by mohly být Lovosice.
Summit Českých a Slovenských mikronárodů v Sušici - 28.09.2019
Summit Českých a Slovenských mikronárodů v Sušici - 28.09.2019

Dne 28.09.2019 se prezident zúčastní mezinárodního summitu v Sušici, který hostuje Stát Gymnázium. Prezident bude usilovat též o vytvoření smluv mezi ostatními mikronárody, ať už to v českém nebo globálním měřítku. Prezident si od summitu též slibuje posílení SLR v rámci mikronacionalismu.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky